The Good, The Bad And The Community of Fun

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in from the Login box or from here.Poll

Poll: Aiotko ostaa Command & Conquer Remastered Collectionin

Latest Forum Posts

Tiedote

TS 3

 B-laatu   12.10@19:17
 None   Tiedote
!!! Päivittäkää tessuclient uusimpaan versioon, kun avaatte seuraavan kerran !!!

Tänään Maanantaina 12.10 tulee servu päivittymään ja tämän jälkeen sallittu client on minimissään versio 3.0.18.1.Alla meili palveluntarjoajalta jos jotakuta kiinnostaa:

"We at Multiplay Gameservers are emailing to inform you of an important change being made to your Voice Comms service.

Due to a recently discovered vulnerability, we are applying a security update to our TeamSpeak 3 servers. This change updates the minimum version client allowed to connect to any of our hosted TS3 services to v3.0.18.1

In short, the known vulnerability allows users to download files to other clients without their permission. For further information on this vulnerability please check this team speak forum thread.

We will be rolling this change to all servers throughout today in batches and recommend updating your client as soon as possible. Please be aware that when we make this change we will also restart your server to ensure the change is applied immediately."

***LANIT ON PERUTU***CoF LAN2015 ILMOITTAUTUMINEN***LANIT ON PERUTTU***

 Carma   09.03@15:02
 None   Tiedote
***LANIT PERUTU, KATSELA MYHMEMMIN UUSIS***
KATSOKAA ILMOITTAUTUMISLINKKI UUDESTAAN!!!!!!
CoF eli Community of Fun järjestää kesäiltojen ratoksi yhteisen tapahtuman meille kaikille CoF:n jäsenille ja heidän ystävilleen.

Luvassa on hupaisaa hupsuttelua, hyvää ruokaa, yhteisiä keskustelu hetkiä, yhteisiä tai ei yhteisiä hartauksia pöydän ääressä, pihapelejä, saunomista, uimista ja muita mukavia asioita.

[color]PIKAISET ILMOITTAUTUMISET [link]T

Gud jul

 Carma   23.12@14:22
 None   Tiedote


Hyvää ja rauhallista joulua kaikille CoFfilaisille!

Jouluisin Terveisin
Joulupukki

BNL järjestää 5v5-turnauksen

 Carma   04.07@16:53
 None   Tiedote
Battlefield 3 / 03.07.2012 11:49 / Kirjoittanut wllberg

Nordic League on saanut kotisivuilleen uuden nimen ja palveluntarjoajan. Kenties siksi ruotsalaisten luoma, pohjoismaalaisille tarkoitettu Battlefield 3 -turnaussivusto järjestää kesäturnauksen.

Koska ihmiset ovat rannalla ryy... tekemässä siis hiekkalinnoja, kesäturnauksen peliformaatti on helpommin osallistuttava. Turnaus on sallittu siis ainoastaan pohjoismaalaisille pelaajille eli ei tarvitse murehtia keskieurooppalaisesta tehojyrästä.
Pelit järjestetään Nordicleaguen normaalista meiningistä poiketen single-elimination muodossa, yhdestä kartasta poikki. Mutta henki on sama: vanhalla kunnon "saksa on *aska maa" -asenteella jatketaan ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Koska elämme yhä kesäaikaa, eikä community ole tarpeeksi yhtenäinen jotta voitaisiin suoraan sanoa kuinka monta joukkuetta osallistuu, on Nordicleague pyytänyt kaikkia rekisteröityneitä käyttäjiä (ja rekisteröitymättä olevia) ilmoittamaan [link]T