The Good, The Bad And The Community of Fun

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in from the Login box or from here.


 • Rekkapena
  Rekkapena  2 weeks ago

  Hyvät uudetvuodet :)

 • Dodge_FIN
  Dodge_FIN  3 weeks ago

  Jouluja. spank

 • Toimitusjohtaja
  Toimitusjohtaja  3 weeks ago

  Joulu tännekkin. moon1

 • Canoni
  Canoni  1 month ago

  Sit vaan syömään Choripánea ja viiniä kyytipojaksi.

 • Bise
  Bise  2 months ago

  Ja kippis!


Latest Forum Posts

CoF 2013 KES,,LAN 5.7-7.7.2013

 Carma   26.05@10:25
 None   Uutispommi
HUOMIO! OBS! HUOMIO! OBS! HUOMIO! OBS! HUOMIO! OBS! HUOMIO! OBS! HUOMIO! OBS! HUOMIO! OBS! HUOMIO! OBS!
CoF:n kesän 2013 raitistumisjuhla alkaa kolkuttelemaan ovella, joten nyt kannattaa laittaa kotona vlv-anomus vetämään.
Tänäkin vuonna paikkana toimii Kumiantien Luhtaanpirtti.

Ohessa inffoa:

Saapuminen: 5.7.2013 klo.12.00 aikaisintaan

Poistuminen: 7.7.2013 klo.14.00 VIIMEIST,,,,N JA PAIKAN PIT,,,, OLLA SIIVOTTUNA!

Osallistumismaksu: 32,3EUR/ 2pvä osallistuja ja 16,2EUR/ 1pvä osallistuja. Laitamme viikolla 26 tarkemmat tiedot maksusta.
Nämä on nyt lyöty lukkoon, joten älkää tehkö muutoksia :). Mikäli nyt olemassa olevan listan ulkopuolelta joku haluaa tulla mukaan niin ilmoituksia pikaisesti.
LISTA L-YTYY T,,,,LT,,

CoF maksaa paikan heinäkuun alussa ja tarkemmat maksutiedot tulee 23.6 jälkeen jäsenille, joteen varautukaa hoitamaan LAN-maksu piakkoin 23pvä jälkeen! Sauna perjantain käytössä. Lauantaina saunavuoro on varattu klo.21 asti toiselle porukalle ja katsotaan tilanteen mukaan päästäänkö lauantaina saunomaan.

Ilmoittautumisaika: 23.6.2013 MENNESS,,, koska varauksen peruutus on tehtävä 2vko ennen H-hetkeä!

Tapahtumaa laneilla:
- Pelailua
- Näppiksenheittokilpailu (Voittaja saattaa saada jopa palkinnon ;) )
- Pihapelejä: Esim mölkky (saa ottaa mukaan mitä ikinä mieleen juolahtaa)
- Rillaamista (josko joku ilmoittautuu kokiksi niin järjestetään taas CoF:n puolesta jokin pöperö)
- Saunomista
- Sunnuntaina aamuhartaus

Mitä tarvitset mukaan:
- Tietokoneen ja siihen liittyvän oheismateriaalin (piuhat, pelit, työkaluja jne..)
- Ruokaa ja mehukattimehua
- Itsesi
- Lakanat + tyyny / makuupussi + pyyhkeet
- Pumpattavan barbaran
- jne....

Ottakaa ylimääräisiä ethernet RJ45 kaapeleita mukaan ja sama homma jatkojohtojen kanssa.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET T,,NNE

[Submitted by Carma]

BNL season 4

 Carma   22.03@11:11
 None   Turhaa knoppia
BNL Season 4

BNL kausi on vihdoin saatu päätökseen. CoF sijoittui 4-div ensimmäiseksi voittaen kaikki ottelut suvereenisen ylivoimaisesti. Jopa niin ylivoimaisesti, että menetimme n.7000 ticketistä ainoastaan 5 tickettiä (eli yksi ainoa mapin puolikas hävittiin). Tämä 5 tickettiä on kokoluokaltaan verrattavissa puoliraakaan karhunmarjaan, eli ei yhtään mitään. 5 ticketin tappio tuli 4-div toiseksi tulleelle joukkueelle (inz).

Kauteen lähdettäessä huolenaiheena oli, että mimmoinen joukkue muodostuu ja miten me tullaan pärjäämään. Mimmonen siitä sitten tuli: No ihan helvetin hyvä pelattuun divisioonaan nähden. Oltaisiin pärjätty 2 tai 3 divarissakin ihan hyvin, joten vedämme vielä muutaman PCW:n kyseisten divareiden joukkueita vastaan, jotta nähdään oma tasomme.

Mitä huonoa kaudessa sitten oli:

- Ne toiset joukkueet tietenkin!

- Jetti oli alkuun hankala kun siihen ei löydetty heti pilottia.

- Harjoitusotteluiden puute

Mitä hyvää kaudessa sitten oli:

+ ME!

+ Jetti onnistui kauden mittaan parantamaan otteitaan erittäin hyvin, mistä iso olalle taputus Jönssille.

+ Inffejä en viitsi kehua kun ovat niin nuoria vielä ja oikeanpuoleinen kiveskään ei ole vielä tippunut tosimiehen polvikorkeudelle. Saattavat vielä ylpistyä. No ei vaiskaan :)
Inffit oli ihan älyttömän hyviä ja vihujen pelaajilla oli ne joskus aiemmin mainitut Bazaarin shaibat pöksyssä aina kun meitin inffiporukka esitteli puoliraakoja karhunmarjojaan heille.

+ Rautapuoli toimi hyvin, josta osoituksena, että meidän tankin kaatumiset kahdessa viimeisessä pelissä on yhden käden sormilla laskettavissa.

+ Hyvää taktista pelaamista, jossa osattiin ajoittaa painetta oikeille lipuille oikeaan aikaan.

+ Harjoitusotteluiden puute :)

+ Blaa blaa blaa jne... Tätähän riittäisi....


Tilastoja:

Team statseissa CoF oli koko sarjan ykkösenä kaikki divarit mukaan luettuna ja niitä voi vilkaista linkin takaa [-Link-] sekä [-Link-]

1.Community of Fun 21pts
2. Team Inzane 18pts
3. Muttley #3 12pts

Loppukaneetti: GG WP HV HF Torilla tavataan!

Mukana matsaamassa: Sekkari, Torttu, Viruz, Juice, Jönssi, Azko, Carma, Jasser, Sopuli, Petke, Dusthi ja Jaba. Jos jonkun nimi puuttuu niin pahoittelut siitä, lisäilen sitten jälkeenpäin.

Over and out

[Submitted by Carma]

Digiexpo 2012

 Carma   05.11@21:13
 None   Uutispommi
Dodiin.
Digiexpo 2012 on takana ja on loppuyhteenvedon aika.
Seuraava kuva kertokoon kaiken oleellisen, eli tässäpä ne kaikkein tärkeimmät :P

T


Noo.... Ei vaiskaan, vaikka Viivi olikin aikas mukavan näköinen tytteli.

Asiaan asiaan......
Aamuhan alkoi jo hyvissä ajoin. Junnuporukka lähti reippaasti jo kello 3.00 ajelemaan kohti Helsingin messukeskusta. Kello 9.00 kolkuteltiinkin jo messukeskuksen ovea ENSIMM,,ISEN,, tiiminä ja liputkin saatiin kaikille seitsemälle.

Ihan ensiksi mentiin tietenkin tarkastamaan pelipaikka, sekä höyrymasiinat mitä meille oli luvattu ja hyvältähän ne näyttivät eli kalusto oli kunnossa pelejä varten.
Nopean höyrykoneiden tutkailun jälkeen siirryttiin messujen puolelle tarkastamaan messutarjonta, koska aikaa oli kaksi tuntia ennen ensimmäistä peliä.

Kierros messuilla hoidettu ja soturit koneiden kimppuun (tässä vaiheessa "sikariporras" siirtyikin oluiden ääreen :P Olihan kello jo 10.00).

Settingsit kuntoon (Enska nyt v***u oikeesti! Kerrankin kun pääsit kunnon asetuksilla pelaamaan niin miääs laitta jonkun 1024*768 reson kehiin... ja sillä mennään).

CoF sai ehkä "yllättäin" kaikkein pahimman lohkon, jossa oli muailmallakin tuntematon Xapso.fi ja joku ADEBIG porukka.
Ensimmäinen peli Xapso.fi vastaan oli melko selkeä. Xapso.fi osoitti mistä parhaat BF3 pelaajat on tehty. Kyyti oli kylmää ja tuloskin sen mukainen.
Seuraava peli ADEBIG:ä vastaan olikin sitten jo tasaisempi ja CoF vei pelin hurjan taistelun jälkeen. Enskan ja Tortun hyvästä adminien psyykkauksesta CoF sai niin sanotun "jokeri" kortin millä mentiin jatkoon.
Välierissä tuli taas kerran tuo parjatu Xapso.fi vastaan ja ensimmäisen pelin selkäsauna oli valmis, joten turpaan tuli niin, että tukka soi.

Pronssipelissä vastassa oli Anvillin hurjat inffit. Peli ei ollut ihan niin selvä kuin olisi voinut odottaa. Pelaajilla oli pieni turnausväsmys jo päällä, koska olihan menty melkein 7 tuntia siitä, kun paikalle päästiin ja monsterikin maistui jo ihan shaisselle.
"Sikariportaalla" olikin huomattavasti helpompaa kun Sekkari, Bise ja Carma saivat nauttia olutta sen minkä "kiireiltään" kerkesivät..
Anvil vei kuitenkin pelin loppujen lopuksi ja CoFfille jäi jälleen kerran neljäs sija.

Palaute vastustaja joukkueilta meitä kohtaan oli positiivinen. "Jos reenaisitte enemmän niin hyvä tulisi". On toki ymmärrettävää, että IRL vaatii oman osansa ja niin sen pitääkin olla, onhan tämä vain peliä!
Pelit ohi, romut reppuun ja live haastatteluun. ESPC:n haastattelija kehui CoFfin toimintaa miten yhdistetään nuoret ja vanhat pelaajat yhteen tässä meidän rakkauden kommuunissa.
Palkinnot neljännelle sijalle olivat ihan huikeat. Pipo, BF3 kynä, EA hikinauha ja repullinen Monster juomaa ;)

Junnuporukka suuntasi kohti kotia ja vanhemmat pelaajat lähtivät tekemään syväanalyysiä turnauksesta BAR Stonesin puolelle.

Mukana turnauksessa pelaajina olivat: Torttu, Enska, Noba, Virus ja Pplop. Virvoituspuolen hoitajina Sekkari, Bise, Carma ja Mekaanikkokin kävi luomassa henkeä meitin inffeihin.

ESPC haastattelu, joka alkaa kohdasta 0.27
Välierä CoF-Xapso.fi. Lähtee n. 1:10.00

1. Xapso.fi
2. OG
3. AnVil
4. CoF

[Submitted by Carma]

BNL järjestää 5v5-turnauksen

 Carma   04.07@16:53
 None   Tiedote
Battlefield 3 / 03.07.2012 11:49 / Kirjoittanut wllberg

Nordic League on saanut kotisivuilleen uuden nimen ja palveluntarjoajan. Kenties siksi ruotsalaisten luoma, pohjoismaalaisille tarkoitettu Battlefield 3 -turnaussivusto järjestää kesäturnauksen.

Koska ihmiset ovat rannalla ryy... tekemässä siis hiekkalinnoja, kesäturnauksen peliformaatti on helpommin osallistuttava. Turnaus on sallittu siis ainoastaan pohjoismaalaisille pelaajille eli ei tarvitse murehtia keskieurooppalaisesta tehojyrästä.
Pelit järjestetään Nordicleaguen normaalista meiningistä poiketen single-elimination muodossa, yhdestä kartasta poikki. Mutta henki on sama: vanhalla kunnon "saksa on *aska maa" -asenteella jatketaan ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Koska elämme yhä kesäaikaa, eikä community ole tarpeeksi yhtenäinen jotta voitaisiin suoraan sanoa kuinka monta joukkuetta osallistuu, on Nordicleague pyytänyt kaikkia rekisteröityneitä käyttäjiä (ja rekisteröitymättä olevia) ilmoittamaan T,,H,,N, pystyykö turnaukseen osallistumaan.
Turnauksen on määrä alkaa 28. päivä heinäkuuta kello 17.00 suomen aikaa.

Uutinen gaming.fi:ssä
[Submitted by Carma]