The Good, The Bad And The Community of Fun

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in from the Login box or from here.


 • Rekkapena
  Rekkapena  2 weeks ago

  Hyvät uudetvuodet :)

 • Dodge_FIN
  Dodge_FIN  3 weeks ago

  Jouluja. spank

 • Toimitusjohtaja
  Toimitusjohtaja  3 weeks ago

  Joulu tännekkin. moon1

 • Canoni
  Canoni  1 month ago

  Sit vaan syömään Choripánea ja viiniä kyytipojaksi.

 • Bise
  Bise  2 months ago

  Ja kippis!


Latest Forum Posts

NBL Season 2 Round 1 12.4.2012 CoF-Fire

 Carma   13.04@12:55
 None   Uutispommi
Ja näin koitti BfStuff Nordic Leaguen toinen kausi ja ensimmäinen kierros.
Viime kaudesta sisuuntuneena CoF aloitti ensimmäiset mapit (Damavand ja Bazaar) tarkalla kartoituksella hyvissä ajoin ennen ottelupäivää. Mappien tutkimista ja uusien jekkujen löytymistä tehtiin usean pelaajan voimin aina kun IRL antoi aikaa.
BF3:sta ja kyseisistä mapeista löydettiin monta pientä kikkaa/asiaa joita joukkueellamme ei aiemmin ollut tiedossa.
Taktiikat hiottiin viimeisen päälle kuntoon perustuen edellä mainittuun kartoitukseen, suntuubista löytyneisiin videoihin, pelaajien itse tekemiin videoihin ja servulla hiottuihin hienosäätöihin.

5 4 3 2 1 ja start!

Round 1 Damavand CoF RU puoli.
Ensimmäiset "virvoitusjuomat" auki ja tankki kohti Damavandin keskilippua B. Tankki rytisytti yläketju kireällä kohti tunnelia. Ensimmäisen lipun C kohdalla pilkotti pusikossa jotain punaista? Yksi pelaajamme hyppäsi kyydistä pois tutkimaan tapausta. Avaamaton Coff:n sikspäkkihän siellä. Hetken kyseistä tuotetta tutkittuaan oli ensimmäinen lippukin cäpitty ja kyseinen "virvoitusjuomapakkaus" käsitelty käyttökelvottomaksi.

Ja niin matka jatkuu.....(laulellen)

Tapahtumat lipulla B
Tankista hyppää taistelijaa ulos ja inffiä spawnaa liiduihin. Armoton taistelu käynnissä B lipulla. Kuulaa lentää ja ukkoa kaatuu molemmin puolin mutta loppujen lopuksi CoF saa B lipun haltuun. Tunneli lukkoon ja vartiointi ensimmäiselle lipulle.

Firen urheat sotilaat vyöryivät tasaisin väliajoin B:lle ja C:lle mutta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta eivät tällä kertaa onnistuneet niitä pysyvästi cäppimään.
Voitto CoF:lle 152-0

Round 2 Damavand CoF US
Tämän puolen startti oli harjoiteltu todella tarkkaan ja alun startin piti olla EEPPINEN onnistuessaan!
Alku suht sama kuin RU puolella tankin suhteen. Sama taistelija tutki taas ensimmäisellä lipulla A "virvoitusjuomapakkausta" samalla kun cäppi lippua.
Mutta tuo #¤"!#%&"¤&!"¤¤ taktiikkamme B lipulle sukkasi niin totaalisesti kuin pelätä osasi (en kerro tässä postauksessa taktiikasta tarkemmin, koska se ei onnistunut). Taktiikkamme toimi useissa starttiharjoituksissa 98% varmuudella. B lipulle saapuessa inffisquadin senhetkiselle kärjelle (MIN,,, CARMA) tuli 0.01s:n epävarmuus ja hän erehtyi painamaan TS3:n tangenttia, jonka lopputuloksena koko sillä hetkellä spawnannut infsquad oli D--D!(vtututus käyrä oli allekirjoittaneella alun mokauksen jälkeen sen verran korkealla, että jopa rakas vaimoni kävi kommentoimassa tilannetta "NYT JUMALAUTA HILJAA!!!!!!!").
Onneksi inf squadin jäsenen Jasserin pelisilmä piti ja hän korjasi tilanteen nopealla spawnilla. En oikein muista mitä tarkalleen tapahtui B lipulla sen jälkeen mutta taisimme sen kuitenkin loppupelissä saada Sekundan ja lopun rautasquadin ansiosta.
Firen taktinen reconryhmä teki elämää kovemman hyökkäyksen B-lipulle ja Coffin pojjaat olikin sen jälkeen ihmeissään. Fire hoiti B-lipun itselleen ja CoF oli tyhjien sikspäkkiensä kanssa yhden lipun varassa.
"Taktinen muutos" huuto raikui TS3:ssa ja korvat hehkui punaisena. ,,kkiä miestä C:lle. CoF:n kaljankatkuinen joukkio hyökkäsi C:lipulle ja jopa saivat sen. A ja C hallussa-> lukko päälle.
Lopputulos: 70-0 Coffille.

Round 3 Bazaar CoF RU
Tiesimme, että Firen Seba on tarkkaan seurannut TEAM FINLANDIN pelejä ja osasimme osittain arvata heidän taktiikan. Omien karttatutkimisien tuloksena olimme tietoisia, ettei meillä ole mahdollisuutta olla ensimmäisenä B-llipulla.

Startti
BMP:llä C-lipulle ja ukkoa pihalle. Täysi hönkä banaanikäytävää pitkin B:lle samalla kun C:ä cäpitään. Niin kuin osattiin odottaa, oli Firellä jo grillijuhlat B:llä pystyssä. Firen miehet olivat ryhmittyneet B:lle juuri niin kuin oppikirjaan on kirjoitettu.
Oikeastaan koko rundi taisteltiin B:llä. Seinää sortui, ukkoa kaatui, ranaattia ja RPG/SMAW lensi ja shocpaddlesit loistivat ylikuormituksesta punaisena mutta Firen miehet eivät luovuttaneet. B-lipulla oli todellinen sotameininki päällä! Ammuttiin vain sinnepäin kun suppressi hoiti omaa vmäistä tehtäväänsä.
A ja C lippu vaihtelivat vuorotellen omistusoikeutta kuitenkin niin, että Fire vei TODELLA hurjan taistelun jälkeen mapin ylikypsyneiden (ylikypsyneiden sentakia, että B:llä ei todellakaan ollut missään vaiheessa aikaa maistella, saatika pursottaa sinappia makkaroiden päälle) bratwurstiensa kera 81-0.

Round 4 Bazaar CoF US
Nopeusetu B-lipulle oli nyt meillä ja tällä kertaa meillä ei ollut mahdollisuutta mokata.
Halusimme 3 pistettä pelistä ja tiesimme, että mappi pitää voittaa 82 pisteellä.
Olimme niin keskittyneitä starttiin, että omat makkarat unohtui US basen jääkaappiin, vaikkakin sinapit oli tajuttu pakata laukkuun jo ajoissa.

Startti
Jeeppi kurvasi A:n kylkeen ja ukkoa kirmasi B:lle jäniksen kokoinen vaahtopallo munissa.
LAV jäi cäppimään A-lippua ja samalla Petke heitteli pari suunniteltua "toivotaan toivotaan" miinaa tielle.
Sillä aikaa B:llä oli ensimmäisen rundin toisto. Taistelu oli aivan järkyttävän hektistä. Sinappituubikin oli repussa mennyt rikki kun reppua kantanut taistelija kaatui selälleen Firen hänelle osoittamastaan luodista. Mutta ei, siis ei sillä sinappituubia repussa pitäneellä taistelijalla paskat tullut housuun vaan sehän oli sitä repusta valuvaa sinappia, vaikka toisin olisi voinut luulla, koska Firen oppikirja ei tälläkään kertaan pettänyt. He tulivat juuri niin kuin piti mutta CoF sai lipun.
Jälleen kerran A ja C vaihteli omistajaansa tasaisin väliajoin. Tällä kertaa kuitenkin CoF:n eduksi.
Kokonaisuudessaan Fire oli 4 tikettiä parempi bazaarissa, koska viimeinen rundi päättyi 77-0 Coffille.

Suuri kiitos Firelle ja iso kädenojennus reilusta pelistä!

Loppukaneetiksi voisi heittää jotain todella analyyttistä:
Ensi kerralla ei paistella makkaroita vaan taistellaan vieläkin raivokkaammin.

Mukana matsaamassa: Sekunda, joka hoiti tankin/LAV:n todella mallikkaasti, Carma joka mokaili :) , Enska Mr C4, Jasser, jonka peliäly pelasti omalta osalta pahan tilanteen, Petke, joka todella ahkerasti auttoi takujen kanssa, Megatorttu, joka hänkin oli suuri apu takuissa, Viruz, joka tuki rautaa koko ajan ja viimeisenä muttei pahimpana Canon!

Over ja Out
Carma
[Submitted by Carma]

CoF 299 - 81 Fire
CoF 2 - 1 Fire

Ison-pelin-ilta | La 14.04. klo20:30 alkaen

 Carma   04.04@22:56
 None   Tiedote
[-Link-] alkuperäiseen postaukseen!

Viisi suomalaista aktiivisesti bf3:sta pelaavaa klaania ovat päättäneet järjestää normaalia isomman klaanimatsin, projektinimenä käytettäkööt "ison-pelin-ilta":aa.

Ajankohdaksi on sovittu lauantai 14.04.12 klo20:30. Bileiden hostaaja on vielä hukassa mutta kovasti tehdään töitä että isäntä tälle tapahtumalle järjestyisi.

Mukana yhteistyössä ovat siis:
dfn [-Link-]
fds [-Link-]
finrecon [-Link-]
cof [-Link-]
bs [-Link-]

Tavoitteena on muodostaa vähintään 16vs16 tiimit, joukkueiden koot määräytyvät ihan sen mukaan minkä verran on mielenkiintoa. Tarpeen mukaan ja erikseen sovitusti voidaan klaaneja jopa hieman rikkoa mutta tasapuolisesti kaikkia, tämäkin asia selvinnee kun ilmoittautujat ovat selvillä.

Mappeina käytetään isompia conquest mappeja ja taktiikkakuviot varmaankin muodostuvat siten että squadit määrätään tietyille lipuille ja loput takut muodostuu itse pelin aikana.

Avoimet asiat:
Mumbleservu
Peliservu

Kirjoittanut DFN Matero
[Submitted by Carma]

CoF Junnut

 Canoni   19.03@17:19
 None   Tiedote
HUOMIO!!!!

CoF-Community of Fun perustaa CoFJr poppoon matsipelaamisesta kiinnostuneille nuoremmille/aloitteleville BF3 pelaajille. Ikärajana on 15-18V. Ideana on, että CoF tarjoaa tarvittavat matsiserverit, puhesoftat, forumit ja tukea alkuun pääsemiseen. CoFJr joukkuetta vetää Viruz ja Megatorttu. Mukaan otetaan n.10hlö. Joukkue saa pääosin toimia omatoimisesti ja järjestää itse itselleen harjoitusotteluita ja osallistua liigoihin jne... Vanhemmat Coffilaiset tukevat toimintaa koko ajan.

Mitä sinulta vaaditaan/mitä etsimme:
- Tarvitsemme Kopu pilotin, JET pilotin, Tankkihoron ja hyviä inffejä.
- Osaat pelata taktisesti kyseistä peliä kuitenkaan hampaita kiristämättä.
- Frägit ei ole sinulle kaikki kaikessa vaan tärkeämpänä asiana pidät joukkueen menestystä.
- Olet mukava heppu ja tulet hyvin toimeen muiden kanssa.
- Pystyt ottamaan rakentavaa palautetta vastaan ja myöskin antamaan sitä.
- Olet AKTIIVINEN!
- Et anna ikinä periksi pelissä vaikka näyttäisi kuinka pahalta tahansa. Pelit pelataan aina loppuun asti.
- Pelaat rehellisin keinoin. Minkäänlaista xiit shaissee emme hyväksy.

Jos tunnistat itsesi näistä "kriteereistä" niin ota rohkeasti yhteyttä:
#[-E-Mail-]
HumanDildo
Canon
Carma

Serverit, puhesoftat ja muut palvelut tietenkin aiheuttavat kustannuksia mutta CoF tarjoaa ne ilmaiseksi kaikille alle 18 vuotiaille.

Palveluntarjojalla on ollut isoja ongelmia

 Canoni   22.01@13:16
 None   Tiedote

Palveluntarjojan ongelmista johtuen osa sivuston tiedoista ovat tuhoutuneet.
Ne jotka ovat rekkautuneet voorumille 7.9.2011 jälkeen niin rekistöröitykää uudelleen!
Jos on oikissa / puutteita niin ilmoitelkaa asiasta

--||kyllä tämä tästä||-